Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > 100ste deelnemer BIM basis ILS

100ste deelnemer BIM basis ILS

18-01-2017
Taart voor Systhema in Oostzaan! Eind december meldden zij zich als honderdste deelnemer aan de BIM basis ILS. Dat er zich binnen 2 maanden na lancering zoveel partijen hebben aangesloten, toont aan dat het initiatief in een behoefte voorziet.
Een aantal marktpartijen heeft het initiatief genomen om onder de noemer BIM basis ILS een basis voor informatieuitwisseling in de bouw overeen te komen. De afspraken hebben betrekking op het uitwisselformaat, de te hanteren basisstructuur en het borgen van objectinformatie. Het BIM Loket ondersteunt dit initiatief van harte. Sinds begin december worden alle relevante documenten daarom via onze website beschikbaar gesteld. Het beheer van de BIM basis ILS wordt vormgegeven in samenwerking met buildingSMART Benelux.

Partijen kunnen zich aansluiten bij de BIM basis ILS door een deelnameformulier in te vullen, waarmee ze verklaren dat hun organisatie actief gaat zorgen dat deze basis wordt onthouden, begrepen en toegepast. Binnen twee maanden na plaatsing op de BIM Loket website meldde Systhema zich als honderste deelnemer. Nieuwe aanmeldingen blijven gestaag binnenkomen.

Kijk voor meer informatie op: bimloket.nl/BIMbasisILS.

 
Taart voor nummer 100