Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > 25 April: BIM voor Infra terugkoppelsessie

25 April: BIM voor Infra terugkoppelsessie

31-03-2017
Op 3-6 april vindt in Barcelona de Building Smart International Summit plaats. Voor geïnteresseerden in het infradomein, die niet aan de Barcelona summit van Building Smart kunnen deelnemen, organiseert Building Smart Benelux op 25 april van 14-16 uur een terugkoppelsessie op de Bouwcampus in Delft. 
Actuele resultaten en ontwikkelingen van BSI Infraroom  
In deze terugkoppelsessie wordt een overzicht gegeven van de actuele BIM-ontwikkelingen en hoogtepunten uit de Barcelona summit binnen het infradomein van Building Smart. Resultaten en besluiten die voor de ontwikkeling van BIM-standaarden voor de GWW-sector relevant zijn worden gepresenteerd. De internationale Building Smart standaardisatieontwikkelingen voor de GWW vinden in de zogenaamde ‘Infraroom' plaats.

Building Smart Benelux is in deze Infraroom afgevaardigd met het doel om gebruikersparticipatie en initiatieven vanuit de Benelux te stimuleren en te organiseren. De sessie van 25 april is om die reden niet alleen voor terugkoppeling bedoeld. Het gaat er vooral ook om de deelnemers de kans te bieden om vragen, wensen en behoeften in te brengen. Input vanuit de Benelux-sessie zal vervolgens aan de Infraroom worden teruggekoppeld.

Aanmelden kan via: secretariaat@buildingsmart.nl.
 
Buildingsmart