Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Van communicatie tot procesbeheersing: VISI-Gebruikersbijeenkomst op 24 november

Van communicatie tot procesbeheersing: VISI-Gebruikersbijeenkomst op 24 november

19-11-2015
Op 24 november organiseert CROW een VISI Gebruikersbijeenkomst in Zwolle, onder de noemer ‘Van communicatie tot procesbeheersing’. De bijeenkomst is gratis. VISI-gebruikers, maar ook gebruikers van andere open BIM-standaarden zijn welkom.
Op het programma staat een lezing van Rob Meyer van de gemeente Groningen over de ervaringen met VISI in noordelijke sferen. Anne-Roos van der Elst, contractmanager van BAM Infra Nederland introduceert ‘SUPER VISI’, een tool waarmee zij het concept ‘process mining’ (dat in november vorig jaar onderwerp van gesprek was) heeft laten doorontwikkelen voor real-time beheersing van alle projecten die binnen haar organisatie met VISI worden gemanaged.

Na de pauze gaan we eerst wat dieper in op het BIM Loket en wat dat voor de organisatie van het beheer van open BIM-standaarden in het algemeen, en voor de VISI Open Standaard in het bijzonder gaat betekenen. Het derde en laatste inhoudelijke onderwerp geeft een blik op de nabije toekomst. De VISI TC heeft goed geluisterd naar gebruikers en is begonnen aan een upgrade die de VISI Standaard 100% gesteld doet staan voor BIM (voor de techneuten onder u: dat doen we dan door VISI volledig op DEMO af te stemmen). Niek Pluijmert van het bedrijf Inqa, rapporteur in dit project, legt uit hoe VISI op termijn zelfs de communicatie met COINS in BIM waterdicht kan regelen. Het programma sluit af met een borrel.

De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor VISI-gebruikers, maar gebruikers van andere open BIM-standaarden zijn welkom.

Datum en tijd
24 november, 13:00 uur

Locatie
De IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB in Zwolle; de routebeschrijving vindt u op de CROW-website.

Inschrijving
Deelname is gratis maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, willen wij namelijk graag dat u ook echt komt! Inschrijven graag via de CROW-website.

 
visi01