Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Basis BIM Informatieleveringsspecificatie nu ook in het Engels

Basis BIM Informatieleveringsspecificatie nu ook in het Engels

19-09-2016
Eerder dit jaar kwam veertien partijen in de bouw een basis BIM informatieleveringsspecificatie (ILS) overeen, waarbij de open BIM-standaarden IFC en NL-SfB worden toegepast. De afspraken hebben betrekking op het uitwisselformaat, de te hanteren basisstructuur en het borgen van objectinformatie. Er is nu ook een Engelse versie van het informatieblad beschikbaar.
De initiatiefnemers (buildingSMART Benelux, Dura Vermeer, VolkerWessels, De Nijs, Heijmans, KlokGroep, Hurks, Waal, Trebbe, J.P. van Eesteren, TBI, Van Wijnen, Hendriks Bouw en Ontwikkeling, Smit’s Bouwbedrijf en BAM) nodigen alle partijen in de Nederlandse bouwsector uit om zich aan te sluiten. Het BIM Loket ondersteunt dit praktische initiatief, als een belangrijke stap in de goede richting. Consistente uitwisseling van informatie in de keten leidt tot meer kwaliteit in de bouw, tegen lagere kosten.

Het informatieblad is als A4 en als banner nu zowel in het Nederlands als Engels te vinden op de BIM Loket website. Klik hier voor de downloads.

Ook aansluiten?
Laat het weten via de e-mail info@bimloket.nl en de initiatiefnemers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
BIM_BASIS ILS_logo