Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > BIM basis ILS nu ook in het Spaans beschikbaar

BIM basis ILS nu ook in het Spaans beschikbaar

15-05-2018
De BIM basis ILS trekt internationaal steeds meer belangstelling. Dat bleek vorige maand weer in Parijs, tijdens de BuildingSMART Summit. Eerder al verschenen een Engelse en Duitse versie. Verzoeken vanuit Chili en Spanje waren de aanleiding om ook een Spaanse versie van de BIM basis ILS uit te brengen. Deze is nu beschikbaar op onze website. 
In 2016 ontstond de gedachte om bedrijfsoverstijgend in te zetten op verbetering van samenwerking met BIM. Vanuit het open BIM gedachtegoed is buildingSMART Benelux daarom vanaf het eerste uur aangehaakt om te ondersteunen in dit traject. Het beheer van de BIM basis ILS werd ondergebracht bij het BIM Loket. In korte tijd is de BIM basis ILS een begrip geworden in Nederland, met meer dan 270 aangesloten partijen en nog elke week nieuwe aanmeldingen. 

Dit wordt niet alleen Nederland gezien, maar inmiddels ook in andere landen en continenten. Eerder besloten  we  daarom  al  om  te  voorzien  in  een  Engelse  en  Duitse  versie van  de  BIM  basis  ILS,  naar aanleiding van concrete vragen vanuit onder andere Duitsland, Nieuw Zeeland en bedrijven die zowel in  Nederland  actief  zijn  als  in  andere  delen  van  de  wereld.  De  laatste  weken  kwam  daarbij interesse vanuit Chili en Spanje voor een Spaanse versie. 

Alle versies zijn te vinden op de pagina van de BIM basis ILS.

 
BIM_BASIS ILS_logo