Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > BIM Loket Dialoogtafel: Naar een ander perspectief op aanbesteden (met BIM)

BIM Loket Dialoogtafel: Naar een ander perspectief op aanbesteden (met BIM)

29-01-2019
Op vrijdag 1 maart 2019 organiseert het BIM Loket een Dialoogtafel over de kansen die BIM biedt bij de aanbesteding. Het huidige systeem van aanbesteden werkt wantrouwen in de hand en leidt tot teleurstellingen bij opdrachtgever en opdrachtnemer. Dat kan en moet anders. Een goede informatieuitwisseling helpt daarbij. Tijdens de Dialoogtafel op 1 maart gaan wij hierover het gesprek met elkaar aan. 
Hoe benutten we de kansen die BIM ons biedt?
Rijksvastgoedbedrijf en BAM delen hun perspectief op aanbesteding met ons in hun rol als, respectievelijk, opdrachtgever en bouwer. Daarna gaan wij aan tafels uiteen om een aantal vragen vanuit beide zijden te bespreken. Wil je meepraten, geef je dan op voor vrijdagmiddag 1 maart 2019!

Locatie
BAM Homestudios, Proostwetering 31 in Utrecht

Aanmelden

Over de BIM Loket Dialoogtafels
Met de BIM Loket Dialoogtafels richten we ons op een bredere groep van mensen die de bouw en het beheer willen vernieuwen. Het doel is om een platform te bieden voor interactie tussen smaakmakers, BIM’mers, creatievelingen en dwarsdenkers rond digitalisering en informatisering. Wij zien digitalisering en informatisering als enabler voor samenwerking en vernieuwing in de totale levenscyclus van de gebouwde omgeving. Met het platform willen concrete meerwaarde bieden voor huidige problematiek op dit gebied maar ook vooruit kijken.

Deze Dialoogtafel wordt mede mogelijk gemaakt door BAM.

 
Dialoogtafel Amphia