Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Vroegboekkorting BIM Praktijkdag tot en met 24 maart

Vroegboekkorting BIM Praktijkdag tot en met 24 maart

10-03-2016
Op donderdag 21 april 2016 vindt in de Jaarbeurs de BIM praktijkdag plaats, praktijkcongres over BIM-implementatie. De BIM praktijkdag wordt georganiseerd door Cobouw en Jaarbeurs, in samenwerking met de Bouw Informatie Raad en het BIM Loket. Tot en met 24 maart geldt een vroegboekkorting.
De rode draad van de BIM praktijkdag bestaat uit concrete projecten waar met BIM wordt gewerkt. Deze praktijkcases komen uit de hele keten en uit alle disciplines: ontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, aannemers, adviseurs, installateurs en beheerders. De praktijkcases worden afgewisseld met korte presentaties over actuele ontwikkelingen in het BIM-landschap.

BIM Loket en BIR zijn samen op de informatiemarkt aanwezig met een live helpdesk. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over BIM en open BIM-standaarden.

Korting
Schrijf u nu in voor de BIM praktijkdag 2016 en profiteer tot en met 24 maart van vroegboekkorting. Daarnaast kunnen leden van de Bouw Informatie Raad (BIR) en de bij de BIR aangesloten brancheorganisaties BNA, Bouwend Nederland, FME, NLingenieurs, Opdrachtgeversforum in de bouw en UNETO-VNI met een gereduceerd tarief de BIM praktijkdag bezoeken. Informeer bij deze organisaties naar de mogelijkheden.
 
BIM logo datum-locatie