Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Call for proposals BIM Loket Kennisdag 6 oktober 2017

Call for proposals BIM Loket Kennisdag 6 oktober 2017

27-06-2017
Op 6 oktober organiseren wij onze tweede BIM Loket Kennisdag. Naast een actueel plenair programma programmeren we een middagprogramma met workshops. We nodigen u uit om een voorstel voor een sessie in te dienen.
Tweede BIM Loket Kennisdag op 6 oktober in Soesterberg
Op 6 oktober 2017 organiseren wij onze jaarlijkse BIM Loket Kennisdag. Voor de succesvolle eerste editie vorig jaar waren we te gast bij Schiphol. Dit jaar stelt ProRail het BIM Loket in staat om gebruik te maken van Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Bij de BIM Loket Kennisdag staat het belang van open BIM-standaarden centraal. Dit jaar leggen we daarbij de nadruk op het aanjagen van verdere implementatie in de sector.

In de Bouwagenda wordt het digitaliseringsproces benoemd als een belangrijke factor bij het realiseren van de ambities. Dat de open BIM-standaarden een belangrijke rol vervullen bij de gewenste digitalisering van bouwprocessen is onomstreden. De discussie gaat over de stappen die nodig zijn om hier invulling aan te geven. De BIM Loket Kennisdag richt zich op de voorhoede van BIM-professionals die gericht zijn op open standaarden. Daarnaast streven we er dit jaar naar om meer beslissers/besluitvormers te betrekken bij de vraag “Wat is er voor nodig om jullie (nog meer) het gebruik van BIM te laten omarmen?”.

Call for proposals: dien uw voorstel voor een workshop in!
Na het plenaire deel programmeren we een aantal gevarieerde deelsessies rond aansprekende voorbeelden (wat kunnen we hiervan leren?) en actieve werksessies rond actuele vraagstukken/dilemma’s. De sessies hebben een interactief karakter om de dialoog te bevorderen. Via een ‘call for proposals’ nodigen wij u uit om een voorstel voor invulling van een sessie in te dienen. We hebben een beperkt aantal plekken voor invulling. Uit de ingediende voorstellen maken wij een keuze.

Download het formulier en dien uw workshopvoorstel in.
 
bimloket-liggend