Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > CB-NL gebruikersbijeenkomst op vrijdag 30 juni

CB-NL gebruikersbijeenkomst op vrijdag 30 juni

01-06-2017
Het BIM Loket organiseert op 30 juni een bijeenkomst voor de CB-NL community, op locatie bij CROW in Utrecht. Leden van de stuurgroep CB-NL gaan hier graag met je in gesprek over de ontwikkelingen en vervolgstappen rond de CB-NL standaard. Welkom!
De stuurgroep CB-NL nodigt je uit voor een CB-NL gebruikersbijeenkomst op vrijdag 30 juni. We brengen graag de CB-NL community bijeen om te delen waar we nu staan én – vooral – om vooruit te kijken en te verkennen of en hoe jullie bij zouden kunnen dragen aan het opschalen van CB-NL toepassingen. CB-NL was zijn tijd (misschien wel te) ver vooruit.

Nu geduldig aansluiten bij de ontwikkelingen - dat is één van de treffende opmerkingen die gemaakt werd tijdens een peiling die we in april uitvoerden over de bekendheid en toepassing van CB-NL. Er zijn tal van ontwikkelingen waarbij CB-NL een rol kan vervullen. Bijvoorbeeld als het gaat om de realisatie van een OTL (Object Type Library). Graag doen we een beroep op die collega’s die - met ons - de potentie en waarde van CB-NL zien en willen uitdragen. Alle geïnteresseerde professionals (die zich veelal al hebben aangesloten bij de CB-NL linked-in community) zijn van harte welkom om met elkaar te discussiëren over de vervolgstappen. 

Programmma en aanmelding: cb-nl.eventbrite.nl.
 
bim logo standaard cbnl