Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > De gezichten achter de BIM Loket standaarden

De gezichten achter de BIM Loket standaarden

15-05-2017
Op 12 mei nodigden wij alle vertegenwoordigers van de beheerorganisatie rond de BIM Loket standaarden uit voor een eerste Beheerdersdag. Ruim 50 personen kwamen naar De Bouwcampus om nader kennis te maken met elkaar. Samen vormen zij het gezicht van het BIM Loket.
De afgelopen twee jaar heeft het BIM Loket verschillende open BIM-standaarden in beheer genomen. Standaarden als VISI, COINS, NLCS en NL/SfB maken nu deel uit van één familie. De uitvoering van het beheer ligt in de meeste gevallen bij de personen en partijen die hier al jaren veel energie in steken. Hoog tijd om nader kennis te maken met elkaar, en met het BIM Loket waarvan zij nu deel uitmaken. 

Tijdens een kort plenaire programma praatten BIM Loket directeur Jacqueline Meerkerk en programmamanagers Dik Spekkink (IT en internationale afstemming) en Jan-Pieter Eelants (gezamenlijk beheer) de aanwezigen bij. Daarna ging iedereen uiteen in tweemaal twee workshopsessies. Ter afsluiting was er een gezamenlijke lunch op een demomarkt rond de verschillende standaarden.Plenaire presentaties
Workshops

 
Collage Beheerders 250 px