Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Dialoogtafel Amphia Ziekenhuis op 21 september: er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Dialoogtafel Amphia Ziekenhuis op 21 september: er zijn nog plaatsen beschikbaar!

05-09-2018
Met de BIM Loket Dialoogtafels brengen we smaakmakers, BIM’mers, creatievelingen en dwarsdenkers bijeen rond een actueel thema. De vierde Dialoogtafel heeft als thema: “De impact van BIM op de exploitatie van een ziekenhuis.” We zijn te gast bij het Amphia ziekenhuis in Breda.
Sinds 2017 komen vertegenwoordigers van de verschillende bouwbranches bijeen. De deelnemers zitten op persoonlijke titel aan tafel, om oplossingsrichtingen te bedenken voor vragen die spelen op de gastlocatie. Deze keer staat het Amphia Ziekenhuis te Breda centraal. Als gastspreker hebben we de FMN Expertgroep Technologie op bezoek. De Dialoogtafel vindt plaats op 21 september, vanaf 12:30 uur.

De Dialoogtafels richten zich op een bredere groep van mensen die de bouw en het beheer willen vernieuwen. Het doel is om een platform te bieden voor interactie tussen smaakmakers, BIM’mers, creatievelingen en dwarsdenkers rond digitalisering en informatisering. Wij zien digitalisering en informatisering als enabler voor samenwerking en vernieuwing in de totale levenscyclus van de gebouwde omgeving. Met het platform willen concrete meerwaarde bieden voor huidige problematiek op dit gebied maar ook vooruit kijken. 

Programma en aanmelding
 
bimloket-liggend