Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > DigiDare Award 2019: dien uw pitch in voor 16 september!

DigiDare Award 2019: dien uw pitch in voor 16 september!

02-09-2019
De DigiDare Award is een prijs voor personen of partijen die een cultuur van digitale samenwerking bevorderen. Met de DigiDare Award willen we de goede voorbeelden in de schijnwerpers zetten. U dingt mee naar de prijs door een korte gefilmde pitch in te sturen. Simpel!
Digitale samenwerking in de bouw is een kwestie van cultuur. Van lef! Voor de noodzakelijke versnelling en vernieuwing van de sector is een impuls nodig. Technisch kan er heel veel, maar het vergt een cultuurverandering om de mogelijkheden ook te adopteren. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat is het idee achter de DigiDare Award. Met de DigiDare Award bieden we een podium aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag. Laat zien hoe jij het hebt aangepakt, en wat het effect was. En laat anderen er hun voordeel mee doen. Zet de toon voor de nieuwe cultuur!

Doe mee!
Pitch je inzending in een filmpje van maximaal 2 minuten. Je vindt alle relevante informatie over deelname op de website: www.digidareaward.nl.

De DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket en Duurzaam Gebouwd, en wordt ondersteund door DigiDealGO. De prijs wordt uitgereikt tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober 2019.

 
bim digidare logo 600px