Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Finalisten DigiDare Award 2019 bekend!

Finalisten DigiDare Award 2019 bekend!

23-09-2019
Voor de eerste editie van de DigiDare Award werden maar liefst 18 pitches ingediend. Uit deze inzendingen heeft de jury drie finalisten geselecteerd: UBA Bouw, ILS Ontwerp & Engineering en DWA. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober a.s.
De jury was aangenaam verrast door de breedte van het aanbod, en de inhoudelijke relevantie. Niet alle inzendingen voldeden aan de voorwaarden, maar er bleef meer dan genoeg over om uit te kiezen. De drie finalisten werden vrijwel unaniem zeer positief beoordeeld. Dat belooft wat voor de finale! Tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober kiest het publiek uit de drie finalisten de uiteindelijke winnaar. De D-day is inmiddels volledig uitverkocht.

DigiDare Award
De DigiDare Award is een prijs voor mensen/partijen die de toon zetten voor een nieuwe cultuur van digitale samenwerking. Digitale samenwerking in de bouw is een kwestie van cultuur. Van lef! Voor de noodzakelijke versnelling en vernieuwing van de sector is een impuls nodig. Technisch kan er heel veel, maar het vergt een cultuurverandering om de mogelijkheden ook te adopteren. Met de DigiDare Award bieden we een podium aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag.

De DigiDare Award is een gezamenlijk initiatief van BIM Loket en Duurzaam Gebouwd. We zijn heel blij dat er zo veel partijen lef hebben getoond en een pitch hebben ingediend. We hopen de prijs in de komende jaren uit te bouwen tot een mooie traditie. Alle inzendingen voor de DigiDare Award 2019 zijn te bekijken op www.digidareaward.nl

Finalisten

UBA Bouw


ILS Ontwerp & Engineering


DWA 
Digidare Award logo