Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Gebruikersbijeenkomst VISI en COINS op 20 februari

Gebruikersbijeenkomst VISI en COINS op 20 februari

31-01-2018
De volgende gebruikersbijeenkomst rond de standaarden VISI en COINS vindt plaats op dinsdagmiddag 20 februari, bij New Babylon in Den Haag. De gecombineerde gebruikersbijeenkomst opent met een plenair programma rond drie presentaties: VISI en de ‘Digitaal Dagboek app’ van Amsterdam (Ramon O'Bryan, gemeente Amsterdam), “Met bits van COINS kun je niet crashen!” (Dik Spekkink, BIM Loket) en het belang van verandermanagement voor het succes van VISI/BIM (Marc Hendrickx, Sentensor).
Na een korte pauze gaan we in groepen uiteen rond discussietafels om wensen van gebruikers op te halen. De discussietafel rond VISI is gewijd aan ‘user stories’ voor verbeteringen van VISI. De discussietafel rond COINS richt zich op de beheerstructuur voor COINS binnen het BIM Loket. Van daaruit willen we ook de wensen in kaart gaan brengen voor een volgende COINS-update. Na een korte plenaire terugkoppeling is er ruimte tot napraten en nader kennismaken bij de borrel.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle VISI- en COINS-gebruikers, maar gebruikers van andere open BIM-standaarden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Programma en aanmelding: visi-coins-febr2018.eventbrite.nl.

 
VISI en COINS combilogo