Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > GeoBIM 2016: Geo en BIM ontmoeten elkaar in Amsterdam

GeoBIM 2016: Geo en BIM ontmoeten elkaar in Amsterdam

20-10-2016
Op 24 en 25 november vindt in Amsterdam de derde editie van de conferentie GeoBIM Europe plaats. GeoBIM richt zich op de uitwisseling van ideeën tussen overheid, bouw en geo-informatie. De  werelden van geo-informatie en BIM hebben zich grotendeels onafhankelijk van elkaar ontwikkeld. De gedachte achter GeoBIM is dat beide werelden veel van elkaars kennis en kunde kunnen profiteren. Samenwerking zal leiden tot meer efficiency en betere prestaties tijdens de hele levenscyclus van een bouwwerk of infrastructuur.
Behalve een ontmoetingsplaats van verschillende vakgebieden is GeoBIM ook een internationaal platform. De vorige editie trok ruim 150 deelnemers uit 18 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, India, naast diverse Europese landen.

GeoBIM 2016 biedt een actueel programma met ruime aandacht voor de rol van geoBIM bij de ontwikkeling van infrastructuur. Daarnaast komen thema’s aan de orde als duurzame gebouwen en steden, het oplossen van complexe constructieopgaven met geoBIM, en BIM voor transport. Rijkswaterstaat, de BouwInformatieRaad, BuildingSMART en Geonovum zijn als partner aan de conferentie verbonden. Het BIM Loket treedt op als co-organizer.

Meer informatie en inschrijving: geo-bim.org/europe
 
GeoBIM logo2