Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Inschrijving BIM Loket Kennisdag geopend!

Inschrijving BIM Loket Kennisdag geopend!

06-09-2018
Op 5 oktober vindt in Soesterberg de derde BIM Loket Kennisdag plaats. Het thema van de dag is "Naar een Nationaal Digitaliseringsprogramma voor de gebouwde omgeving". De Kennisdag staat dit jaar dan ook in het teken van de komende Digitaliseringsdeal.

 “De bouw speelt een sleutelrol in de grote uitdagingen waarvoor onze samenleving staat” – zo stelt de Bouwagenda. Om de productiesnelheid te verhogen en circulair bouwen mogelijk te maken, is een forse versnelling in digitalisering en informatisering nodig. Tijdens de BIM Loket Kennisdag vorig jaar klonk een stevige roep om regie en leiderschap voor de digitaliseringsopgave van de sector. Een jaar later stellen we vast dat aan die oproep gehoor is gegeven: de contouren van een Nationaal digitaliseringsprogramma (‘Digideal’) tekenen zich af.

De derde nationale Kennisdag van het BIM Loket staat in het teken van deze Digideal-in-wording. In het plenaire programma staan we uitgebreid stil bij de inhoud en het belang van deze ontwikkeling. Na de lunch delen de verschillende expertteams die actief zijn binnen de Digideal hun bevindingen met u in een aantal parallelsessies. Natuurlijk is er in de deelsessies ook volop de ruimte voor onze open BIM-standaarden en de toepassing in de praktijk.

Programma en inschrijven: bimloketkennisdag2018.eventbrite.nl.
 
Kennisdag2017-33