Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Inschrijving BIM praktijkdag 2018 geopend

Inschrijving BIM praktijkdag 2018 geopend

06-03-2018
Op 24 mei vindt in de Jaarbeurs de vijfde editie van de BIM praktijkdag plaats. Het congres was de afgelopen edities steeds volledig uitverkocht: een goede reden om niet te lang te wachten met inschrijven. Tot 15 maart geldt bovendien een vroegboekkorting van 50 euro op de toegangsprijs.
De formule van de BIM praktijkdag is eenvoudig: een dag lang worden praktijkervaringen uit de hele keten – van ontwerp en bouw tot beheer – met u gedeeld. Met name oriënteerders en beginnende BIM’mers maken zo snel en intensief kennis met de praktijk. In een hoog tempo passeren praktijkcases uit alle schakels van de keten de revue: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. Verder komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van protocollen, contractvorming en jurisprudentie aan de orde en werpen enkele zwaargewichten uit de BIM-wereld een blik op de toekomst. 

De BIM praktijkdag wordt georganiseerd door Cobouw en Jaarbeurs, in samenwerking met het BIM Loket. Wij zijn als BIM Loket op de informatiemarkt aanwezig met een live helpdesk. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over BIM en open BIM-standaarden. 

Ga voor het volledige programma en inschrijven naar www.bimpraktijkdag.nl.
 
Gawalo-200x200px