Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Inzendingen DigiDare Award 2019 online

Inzendingen DigiDare Award 2019 online

17-09-2019
Voor de eerste editie van de DigiDare Award zijn 18 pitches ingediend. De jury buigt zich deze week over de inzendingen en maakt maandag 23 september de drie finalisten bekend. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober.
De DigiDare Award is een prijs voor mensen/partijen die de toon zetten voor een nieuwe cultuur van digitale samenwerking. Digitale samenwerking in de bouw is een kwestie van cultuur. Van lef! Voor de noodzakelijke versnelling en vernieuwing van de sector is een impuls nodig. Technisch kan er heel veel, maar het vergt een cultuurverandering om de mogelijkheden ook te adopteren. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat is het idee achter de DigiDare Award. Met de DigiDare Award bieden we een podium aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag.

De DigiDare Award is een gezamenlijk initiatief van BIM Loket en Duurzaam Gebouwd. We zijn heel blij dat er 18 partijen lef hebben getoond en een pitch hebben ingediend. We hopen de prijs in de komende jaren uit te bouwen tot een mooie traditie.

Alle inzendingen zijn te bekijken op www.digidareaward.nl. Tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober kiest het publiek uit de drie finalisten de uiteindelijke winnaar. 

 
Digidare Award logo