Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Kom naar de BIM Loket Kennisdag 2017 op 6 oktober

Kom naar de BIM Loket Kennisdag 2017 op 6 oktober

07-09-2017
Op vrijdag 6 oktober aanstaande vindt de tweede BIM Loket Kennisdag plaats. Het thema van de Kennisdag 2017 is “naar een BIM Agenda voor de Bouwagenda”.  De BIM Loket Kennisdag richt zich op de BIM-kopgroep en early majority binnen alle branches in de keten, met een sterke focus op open standaarden. Daarnaast verwachten we ook een aantal beslissers te trekken, die uiteindelijk ‘het licht op groen’ moeten zetten.
Tijdens het plenaire ochtendprogramma dient de Bouwagenda als startpunt om met elkaar het gesprek aan te gaan over vragen als:
  • Hoe versterken en versnellen we de BIM-beweging, en hoe benutten we het momentum dat met de Bouwagenda is ontstaan? 
  • Hoe zetten we BIM en de open standaarden in bij de digitaliserings- en informatiseringsopgave, die voortvloeit uit de Bouwagenda? 

Het middagprogramma bestaat uit workshops, gewijd aan actuele ontwikkelingen rond de open BIM-standaarden, en aan verdere concretisering van een BIM Agenda.

De BIM Loket Kennisdag 2017 vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2017 plaats in conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Ga voor meer informatie en inschrijven naar bimloketkennisdag2017.eventbrite.nl.
 
Banner