Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
digiGO BIM Loket
Bibliotheek
Home Actueel Activiteiten

Roadshow ILS Configurator

Meld je aan voor de Roadshow ILS Configurator!

De gebouwde omgeving staat voor grote uitdagingen: het enorme tekort aan bouwpersoneel gecombineerd met de urgente vraag naar meer woningen en de noodzakelijke opgave om energieneutraal en duurzaam te bouwen zetten de sector onder druk. Partijen moeten slimmer en sneller gaan samenwerken om deze uitdagingen te tackelen: het uniform en digitaal uitvragen en aanleveren van bouwwerkinformatie helpt.

ILS Configurator helpt ketenpartners

Op 9 mei 2023 lanceerde digiGO de ILS Configurator. Deze tool helpt ketenpartners in ontwerp, bouw en techniek om eenvoudig en uniform hun informatievragen uit te wisselen met elkaar. Inmiddels telt de ILS Configurator al meer dan 700 gebruikers. Hoe meer mensen de tool gaan gebruiken, hoe sneller we de ILS Configurator kunnen doorontwikkelen tot een nieuwe, baanbrekende werkwijze voor iedereen in de bouw-, ontwerp- en technieksector.

We komen overal in het land

Tijdens de Roadshow ILS Configurator komen wij langs bij gastorganisaties door het hele land om geïnteresseerden wegwijs te maken in het gebruik van de ILS Configurator. Benieuwd wanneer wij bij jou in de buurt zijn? En wil je je alvast aanmelden voor een workshop? Bekijk dan de onderstaande kalender met data en meld je aan!

Kalender ILS Configurator Roadshows

Klik op de link om je aan te melden voor een van de volgende sessies: