Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Online informatiebank BIM-software van start

Online informatiebank BIM-software van start

15-02-2018
In november lanceerde het BIM Loket vergelijkbimsoftware.nl, een online informatiebank over BIM-gerelateerde softwareproducten. Het doel is om gebruikers inzicht te geven in beschikbare implementaties van open BIM-standaarden. Aan onze oproep aan leveranciers om hun softwarepakketten aan te melden, gaven ruim 20 partijen gehoor. Op de website zijn tot nu toe 32 verschillende pakketten terug te vinden.
De huidige website is officieel nog een bètaversie. Deze website is volledig functioneel, maar zal nog verder worden ontwikkeld, op basis van de ervaring die we met deze versie opdoen. Neem eens een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt! Dat geldt zowel voor gebruikers als voor softwareleveranciers. Nieuwe softwareleveranciers of -ontwikkelaars nodigen we van harte uit om hun software aan te melden. In het tweede kwartaal van dit jaar organiseert het BIM Loket een leveranciersdag, waar we met de deelnemende partijen in gesprek gaan over de vervolgstappen.

Vergelijkbimsoftware.nl werd mede mogelijk gemaakt door het Forum Standaardisatie en het ministerie van Economische Zaken.  
 
vergelijkbimsoftware