BIM Loket Online Friday: Digitalisering productie en robotisering

BIM Loket Online Friday: Digitalisering productie en robotisering

BIM Loket Online Friday: Digitalisering productie en robotisering

De woningtekorten in Nederland, maar ook daarbuiten, zijn enorm. Het is tijd dat we slimmer, sneller en schoner gaan bouwen om die tekorten weg te werken. Maar ook om efficiënter en duurzamer te bouwen. Dé oplossing om het woningtekort terug te dringen is om modulair te gaan bouwen.

Modulair bouwen is wat Daiwa House Modular Europe doet. Sinds anderhalf jaar doen zij hun projecten in BIM. Maar hoe zorg je er nu voor dat je met dit BIM ook de robots in de fabriek kunt aansturen, zonder dat daar allerlei ingewikkelde softwarepakketten aan te pas komen? Tom Terpstra, Manager BIM bij Daiwa House Modular Europe, neemt je graag mee in hun manier van werken. Deze sluit goed aan bij de in Nederland al bestaande BIM-methodieken, maar gaat op punten nét wat verder om ook de robots in de fabriek te kunnen voeden.

Datum en tijd

Deze online sessie duurt van 15:00-16:00 uur.

Aanmelden

Meld je gratis aan voor deze online sessie.

Over de Online Fridays

Maandelijks praten we online een uurtje bij over de ontwikkelingen in de wereld van digitalisering van de gebouwde omgeving. Op vrijdagmiddag delen we het laatste nieuws, peilen de stemming en behandelen een actueel thema. Informeel, maar met inhoud.

Meer informatie en registraties van eerdere Online Fridays vind je hier.

Datum

15 juli 2022

Locatie

Online