BIM Loket Online Friday: CB-NL pilot Kunstwerken

BIM Loket Online Friday: CB-NL pilot Kunstwerken

BIM Loket Online Friday: CB-NL pilot Kunstwerken

Uitwisselen van informatie over een kunstwerk met CB-NL

Gelderland en Rijkswaterstaat werken allebei met een eigen objecttypenbibliotheek, waarmee zij informatie opvragen over een gerealiseerd kunstwerk uit een project bij de A15. De opdrachtnemerscombinatie Besix wil informatie leveren aan beide partijen. In deze pilot onderzoeken zij of en hoe CB-NL daarbij kan helpen. En waar je dan tegenaan loopt.

Deze Online Friday laat zien hoe de opdrachtgevers hun OTL beheren en linken aan CB-NL, hoe de opdrachtnemer zijn eigen OTL daaraan relateert en hoe informatie uit het 3D-model geleverd wordt. Spoiler: het is nog niet helemaal duidelijk wat de meerwaarde van CB-NL daarbij is.

De Online Friday wordt verzorgd door Niels Reyngoud (Provincie Gelderland), Bram Bazuin (Semmtech) en Jaap Bakker (Rijkswaterstaat).

Deelname aan deze Online Friday is zoals altijd gratis.

Datum en tijd

Deze online sessie duurt van 15:00-16:00 uur.

Aanmelden

Klik hier om je gratis in te schrijven voor deze Online Friday.

Over de Online Fridays

Maandelijks praten we online een uurtje bij over de ontwikkelingen in de wereld van digitalisering van de gebouwde omgeving. Op vrijdagmiddag delen we het laatste nieuws, peilen de stemming en behandelen een actueel thema. Informeel, maar met inhoud.

Meer informatie en registraties van eerdere Online Fridays vind je hier.

Datum

18 november 2022

Locatie

Online