Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
BIM Loket
Bibliotheek
Home BIM Loket Helpdesk

Vragen over het BIM Loket

Wat is het BIM Loket? 

Het BIM Loket begon in 2015 als samenwerkingsverband rond informatisering in de bouw, en groeide uit tot ‘clubhuis’ van, voor en door de sector. Inmiddels reikt onze ambitie verder: als dé netwerkregisseur voor digitale, integrale samenwerking en vernieuwing, willen we samen met de markt toewerken naar een sector, waarin het werken met BIM in combinatie met open standaarden gemeengoed is. Meer weten? Ga dan naar de pagina Kennismaking.

Hoe is het BIM Loket georganiseerd? 

Het BIM Loket is een onafhankelijke stichting, een neutraal kennisplatform, zonder winstoogmerk. Onze kernstakeholders zijn grote publieke opdrachtgevers, brancheverenigingen en rijksoverheid. Deze zijn verenigd in de Bouw Digitaliserings Raad (BDR), onze opdrachtgever. Voor de uitvoering van onze opdracht, werken we nauw samen met diverse kennisinstituten en ruim 200 experts binnen de bouw. Meer weten? Ga dan naar de pagina Organisatie.

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op met ons secretariaat, telefoon 015-720 08 20, e-mail: secretariaat@bimloket.nl.