Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
digiGO BIM Loket
Bibliotheek
Home Nieuws 22 mei 2020
Volg de buildingSMART Summit vanuit uw luie stoel

Volg de buildingSMART Summit vanuit uw luie stoel

Nieuwsgierig hoe men internationaal met BIM werkt? Als alternatief voor de reguliere buildingSMART International Standards Summit vindt deze maand een Virtual Summit plaats. Waar normaal de summit in het voorjaar en najaar plaatsvindt op een fysieke locatie ergens in de wereld, is de summit nu gemakkelijk online bij te wonen.

Er zijn gratis internationale BIM sessies te volgen op de virtuele buildingSMART International Summit. Dit is de kans om gratis deel te nemen. Gewoon vanuit de luie stoel lekker thuis! 

Aanmelden voor de nog komende sessies kan met de volgende link: info.buildingsmart.org/virtual-webinars. De sessies die al geweest zijn, zijn te bekijken op het buildingSMART International Vimeo kanaal. Namens het BIM Loket volgen Alex Worp en Lex Ransijn deze summit zoveel als mogelijk, en de thema’s die ons in Nederland ook bezighouden. Zij houden u op de hoogte van de opgedane inzichten.


Over buildingSMART

buildingSMART is de wereldwijde brancheorganisatie die de digitale transformatie van de bouwsector aanjaagt. buildingSMART streeft naar verbetering door het creëren en toepassen van open, internationale standaarden en oplossingen voor infrastructuur en gebouwen. buildingSMART is de gemeenschap voor visionairs die werken aan het transformeren van het ontwerp, de bouw, de exploitatie en het onderhoud van gebouwde activa. buildingSMART is een open, neutrale en internationale non-profit organisatie.