Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 2 oktober 2020
BUP 2.0 wint DigiDare Award 2020
'Durven, doen en plezier'

BUP 2.0 wint DigiDare Award 2020

 BUP 2.0 wordt uitgerold onder het motto: Kennis is macht, delen is kracht! Met dit initiatief deelt een groeiende groep bouwbedrijven via hyperlinks centraal kennis naar een website. Deze wordt geborgd. Zo kan iedereen die zich aansluit deze kennis decentraal toepassen en ervaringen opdoen. 

De overige finalisten waren Tauw & Waterschap Drents Overijsselse Delta en BIM basis Infra. Na het voorlezen van het juryrapport mochten de circa 500 deelnemers van de BIM Loket D-Day op 2 oktober online bepalen wie de winnaar werd.

We gaan ervoor!

"De werkgroep is groeiende en bestaat inmiddels uit 10 vertegenwoordigers van 8 verschillende bedrijven. En de groep gaat door. De volgende onderwerpen staan alweer op de gezamenlijke agenda", aldus een enthousiaste Jasper de Mink, die de trofee namens de groep online in ontvangst nam. 

Waardecheque

Tevens ontving BUP 2.0 een waardecheque van digiGO (digitaliseringsdeal ondertekend door 40 partijen in de bouw, die draait om uitwisseling, eigenaarschap en organisatie van data), voor het realiseren van een professionele reportage over hun initiatief.

De pitch van BUP 2.0 en alle overige inzendingen kun je nogmaals bekijken op de DigiDare Award website.