Home Nieuws 11 februari 2021
Website NLCS volledig vernieuwd

Website NLCS volledig vernieuwd

NLCS, de open CAD-standaard voor de GWW, heeft een nieuwe website. De NLCS-database en alle documentatie zijn voortaan overzichtelijk bij elkaar te vinden op het nieuwe adres www.bimloket.nl/nlcs. Om NLCS-documentatie te raadplegen is inloggen niet meer nodig.

Alle werkzaamheden aan de NLCS hebben op de nieuwe website een centrale plek gekregen: u vindt de werkpakketten op de homepage, en in het menu-onderdeel Jaarplan. Aan het menu-onderdeel Beheer is een Vergaderoverzicht toegevoegd. In de loop van het jaar kunt u hier ook de vergaderstukken van de diverse vergaderingen nalezen.

Database voor ontwikkelaars geïntegreerd

De toegang tot de NLCS-database is geïntegreerd in de nieuwe site: u vindt deze onder het menu-onderdeel Downloads. Klik op Database en vervolgens op het NLCS-logo. De database opent in een nieuw venster, en u kunt direct aan de slag. Onder het kopje Documenten vindt u alle bij deze standaard behorende documentatie.

Word ook supporter!

Supporters van deze standaard kunnen met hun bedrijfsnaam en logo op deze site worden vermeld. Bent u al supporter en staat uw logo hier nog niet bij, of wilt u ook supporter worden? Neem dan contact op met het Anna Noteboom (BIM Loket).