Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
digiGO BIM Loket
Bibliotheek
Home Nieuws 15 september 2021
NLCS gebruikersmiddag op 18 november

NLCS gebruikersmiddag op 18 november

Vorig jaar organiseerde het BIM Loket voor het eerst een landelijke NLCS gebruikersbijeenkomst. Deze kreeg veel waardering van de (online) deelnemers. Op deze ervaring bouwen we graag voort, met een tweede landelijke gebruikersbijeenkomst. Anders dan eerder gemeld zal deze bijeenkomst niet op 14 oktober, maar op donderdag 18 november zijn. De inschrijving is zojuist geopend.

De ontwikkeling van de NLCS-standaard heeft ook tijdens de pandemie niet stilgestaan. Graag nemen wij u mee in ons denken over de volgende levensfase van NLCS, en hoe we die fase samen vorm en inhoud kunnen geven. Daarnaast horen wij graag over uw ervaringen, wensen en ideeën die u het afgelopen jaar hebt opgedaan. Deze vormen waardevolle input voor de verdere ontwikkeling.

Praktische informatie

De NLCS gebruikersmiddag vindt plaats op donderdag 18 november, van 13:00-16:00 uur. Het gaat om een fysieke bijeenkomst centraal in het land, tenzij de coronapandemie opnieuw tot beperkingen zal leiden. In dat geval zal de gebruikersmiddag net als vorig jaar online verlopen.

Aan het concrete programma wordt op dit moment nog hard gewerkt, maar de inschrijving is al geopend. Zodra het definitieve programma en de locatie vaststaan, zullen wij u hierover informeren.

Schrijf u in voor de NLCS gebruikersmiddag.