Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Schrijf u nu in voor de BIM Loket Kennisdag op 7 oktober

Schrijf u nu in voor de BIM Loket Kennisdag op 7 oktober

15-08-2016
De inschrijving voor de BIM Loket Kennisdag op 7 oktober a.s. is zojuist van start gegaan. Met de Kennisdag willen we u een actueel beeld geven van de ontwikkelingen rond open BIM-standaarden in de praktijk. Graag laten we u nader kennismaken met onze activiteiten en met elkaar, de koplopers in de wereld van BIM en open BIM-standaarden. Nieuwkomers zijn natuurlijk van harte welkom!
BIM en open standaarden: Tussen Pioniers en Next Generation
Bijzondere aandacht gaat uit naar de next generation van BIM-professionals. Zij hebben de potentie om de bouwwereld vooruit te helpen – als we hen daar de ruimte voor geven! Voor BIM in de bouw geldt eigenlijk hetzelfde: de belofte die BIM vormt moet de stap naar volwassenheid maken. Wij denken dat open BIM-standaarden daarbij van vitaal belang zijn. Als locatie voor de Kennisdag hebben we gekozen voor Schiphol, waar we kunnen leren van de ervaringen rond BIM en open standaarden.
De BIM Loket Kennisdag biedt een mix van presentaties en visies vanuit de praktijk tijdens een kort plenair programma, en een middagprogramma met workshops. Gebruikers van open BIM-standaarden (zowel beginnend als gevorderd), BIM beslissers én softwareleveranciers doen hier inspiratie en nieuwe kennis op. De nieuwe generatie BIM-toepassers nodigen we daarbij in het bijzonder uit, want zij vormen de toekomst van onze sector.

Het conceptprogramma van de Kennisdag vindt u hier. De inschrijving is intussen geopend. Wilt u zeker zijn van deelname, schrijf u dan nu vast in: https://bimloketkennisdag2016.eventbrite.nl.
 
bimloket-liggend