Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > VISI-gebruikersbijeenkomst voor VISI- en COINS-gebruikers

VISI-gebruikersbijeenkomst voor VISI- en COINS-gebruikers

03-11-2016
Op 22 november vindt er bij Rijkswaterstaat in Utrecht een VISI-gebruikersbijeenkomst. Op het programma staan de betekenis van COINS voor VISI-gebruikers en de praktijk van VISI bij Rijkswaterstaat.
Het programma opent zoals gebruikelijk met een kort overzicht van de ontwikkelingen binnen de VISI Open Standaard. Deze ‘openbare consultatie’ biedt iedereen de kans om daarop te reflecteren met zíjn wensen als gebruiker.

VISI zorgt voor een eenduidige communicatie en informatieoverdracht bij bouwprojecten. COINS structureert informatie en zorgt voor uitwisseling van gegevens tussen de partijen. Beide standaarden worden steeds vaker in samenhang toegepast. Voor de pauze worden algemene presentaties gegeven, zodat VISI-gebruikers inzicht krijgen in de COINS materie. Boyke Djorai presenteert de ervaringen van RWS met VISI en COINS. Dik Spekkink geeft een algemene presentatie over COINS. Na de pauze belicht RWS het gebruik van VISI in de praktijk, en presenteren Steven van Kervel (Formetis Consultants) en Niek Pluimert (Inqa) de ontwikkeling van VISI 2.0. In een parallelsessie gaat Wouter Pronk (RWS) dieper in op COINS 2.0. Als altijd sluiten we af met een borrel.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle VISI- en COINS-gebruikers, maar ook gebruikers van andere open BIM-standaarden zijn welkom. Vragen, discussie, het mag allemaal. Kortom, het belooft weer een boeiende middag te worden.

Meer informatie en inschrijven: CROW
 
visi02