Contact  |  Privacy  |  English
Homepage > Webinar: Bent u klaar voor BIM op de bouwplaats?

Webinar: Bent u klaar voor BIM op de bouwplaats?

25-11-2019
BIMplement verzorgt op 3 december een webinar voor BIM-werkers rond onderwerpen als ventilatie en luchtdichtheid. BIMplement is een EU-project gericht op nearly Zero Energy Buildings (nZEB) en de rol van BIM daarbij.
De digitalisering van het ontwerp- en bouwproces van de Europese gebouwde omgeving verandert de manier van werken binnen de hele waardeketen. De aanpassing aan deze nieuwe omgeving is een uitdaging waarmee alle belanghebbenden in de bouwketen te maken krijgen en die professionals, zoals architecten en ingenieurs, maar ook aannemers en bouwvakkers treffen. 

BIM is de drijvende kracht achter deze transformatie. Op dit moment nemen acht Europese lidstaten (Oostenrijk, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk) het gebruik van BIM al regelmatig mee in hun openbare uitvragen. De afgelopen twee jaar heeft het BIMplement-team een op BIM gebaseerde training ontwikkeld voor personeel op kantoor en op de bouwplaats over onderwerpen als ventilatie en luchtdichtheid. Deze interactieve paneldiscussie onthult de trainingservaringen in elk van de 5 landen die bij het project betrokken zijn (Frankrijk, Litouwen, Polen, Spanje en Nederland). 

Het webinar zal ingaan op de impact die BIM-Maturity had op deze trainingservaringen, het potentieel van BIM om de bouwkwaliteit te verbeteren, en last but not least de tools die door elke partner zijn ontwikkeld om de gekozen focus van ventilatie en luchtdichtheid aan te pakken.

BIMplement nodigt u van harte uit om aan dit webinar deel te nemen. Schrijf u hier in voor dit webinar

 
BIMplement logo