Digitaal je samenwerking organiseren en communiceren

VISI is een open standaard voor digitale communicatie. Met behulp van VISI bepaal je wanneer (proces), wie (rol), wat (informatie), aan wie (rol) aanlevert. Daardoor weet je van elkaar waar je aan toe bent. Je bent vrij om je samenwerking de vorm te geven die je wilt. Wijzigingen in de samenwerkingsafspraken zijn altijd traceerbaar. VISI helpt je vervolgens bij het nakomen van je afspraken. Je weet altijd welke acties jij, of de ander, nog moet uitvoeren. Je weet of je bericht aangekomen is. Overdracht van werk, van de ene naar de andere medewerker, gaat naadloos. De communicatie is terug te vinden voor alle betrokkenen, zonder wederzijdse afhankelijkheid. Bij een geschil is meteen duidelijk hoe de samenwerking is verlopen.

Meer over VISI

Houd mij op de hoogte

Met de digiGO BIM Loket nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rond digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Onze nieuwsbrief verschijnt zes tot acht keer per jaar.

Beheer VISI

Beheer VISI

Productmanager van VISI is Jan-Pieter Eelants (CROW), hij coördineert het beheer van deze open BIM-standaard, in nauwe samenwerking met de VISI community en diverse commissies. Rechtstreeks contact opnemen? Klik dan hier.