Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 22 juli 2022
Bekijk nu de video’s van de DigiDare Award!

Bekijk nu de video’s van de DigiDare Award!

De videopresentaties van de tien inzendingen op DigiDare Award shortlist zijn klaar! Uit maar liefst 45 inzendingen heeft de selectiecommissie een shortlist van 10 geselecteerd. Stuk voor stuk inspirerende voorbeelden van digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving! Van deze 10 maakten wij de afgelopen weken korte promotievideo’s.

In september selecteert de DigiDare jury uit de shortlist drie finalisten. Deze drie nemen het in de finale tijdens de D-Day op 7 oktober tegen elkaar op, waarna het publiek de winnaar aanwijst.

Bekijk alle inzendingen op www.digidareaward.nl.

Over de DigiDare Award

Met de DigiDare Award vragen we aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken — rechtstreeks uit de praktijk.

We moeten digitaliseren. Daar is iedereen in de gebouwde omgeving het over eens. Maar hoe pak je zo’n digitaal transformatieproces aan? En wanneer spreek je van een succes? Digitalisering gaat immers om meer dan alleen technologie. Het gaat om mensen en organisaties. Het gaat om anders denken, digitaal bewustzijn creëren en je achterban meekrijgen. Het gaat om cultuur.

Met de DigiDare Award verzamelen we succesverhalen van deze cultuuromslag waarin digitale samenwerking, mens en organisatie centraal staan. Aan de hand van jullie voorbeelden laten we de sector zien wat digitaal samenwerken in de praktijk voor mens en organisatie betekent en wat het concreet oplevert.