Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 19 september 2022
Finalisten DigiDare Award bekend!

Finalisten DigiDare Award bekend!

De drie finalisten voor de DigiDare Award 2022 zijn bekend: de inzendingen Vergunningcheck (Gemeente Rotterdam), BIM Opleidingsplan (SPIE) en Data controleportal (BIM Connected) gaan door naar de finale tijdens de D-Day op 7 oktober a.s. De deelnemers aan deze dag bepalen via een finale stemming wie er uiteindelijk met de prijs naar huis mag.

Uit maar liefst 45 inzendingen stelde de selectiecommissie een shortlist van 10 samen. Van deze inspirerende voorbeelden van digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving zijn korte promotievideo’s gemaakt, waaruit de jury de 3 finalisten selecteerde. ‘Het was geen gemakkelijke beslissing, want de lat lag hoog dit jaar!’ aldus de jury. ‘Toch springen deze drie er net bovenuit’. 

DigiDare Award 2022

Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk. Je kunt alle inzendingen hier bekijken.