Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 2 februari 2023
BouwDelta Open Space op 14 april
Hoe kunnen we circulair industrieel bouwen versnellen?

BouwDelta Open Space op 14 april

Hoe gaan we met digitalisering zorgen voor versnelling van circulair industrieel bouwen? Zo luidt de centrale vraag van de BouwDelta Open Space, die plaatsvindt op 14 april bij de Haagse Hogeschool. 

Drie vliegen in één klap

Met circulair-, industrieel-, en digitaal bouwen kunnen we drie vliegen in één klap slaan: het draagt bij aan het versneld aanpakken van het woningtekort, het behalen van de klimaatdoelstellingen en aan de circulaire economie. We hebben waardering voor wat er al is en willen dat uitbouwen, en tegelijkertijd worstelen we in de bouw-, ontwerp- en technieksector allemaal met dezelfde uitdagingen.

Daarom nodigt de BouwDelta groep doeners en denkers die met digitalisering het verschil denken te maken van harte uit: kom 14 april 2023 van gedachten wisselen over de mogelijkheden van ciculair industrieel bouwen. 

Programma

De Bouw Delta Open Space duurt van 11.00 u - 16.15 u. Aansluitend is er een borrel, van 16.15 u tot 17.00 u.

Wat is een Open Space bijeenkomst?

Bij een Open Space bijeenkomst is er geen vastomlijnd programma. 

Wat is de BouwDelta?

De mensen in het BouwDelta netwerk willen verbinding in de ketens tot stand te brengen, samenwerking aan jagen en ervoor zorgen dat technologische vernieuwingen een vast onderdeel worden in elk bouwproces. Meer hierover vind je op LinkedIn.

Meer info en aanmelden