Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 16 maart 2023
Lancering ILS Configurator
9 mei in het Bouwhuis in Zoetermeer:

Lancering ILS Configurator


Op dit moment is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de lancering. Met ruim 150 (!) deelnemers zitten we helemaal vol. Ben je nu erg teleurgesteld? Mail dan naar: events@digigo.nu  

Het is zover! De ILS Configurator is bijna gereed en wordt op 9 mei gelanceerd. De afgelopen periode is er met een grote groep van 130 vertegenwoordigers uit de hele keten toegewerkt naar dit moment. We zitten op dit moment in de laatste ontwikkelsprints richting het Minimum Viable Product (MVP). Op 9 mei wordt deze feestelijk gelanceerd vanaf 15.30 uur in het Bouwhuis in Zoetermeer. 

Voorafgaand aan de lancering is er een workshopronde om echt met de tool te leren werken of er meer over te horen. Meer informatie over het programma van 9 mij of erbij zijn? Meld je dan aan via de link hieronder!

Aanmelden voor lancering ILS Configurator

Waarom deze ILS Configurator:  

Het opstellen en beoordelen van een informatie­leverings­specificatie (ILS) is nu vaak een ingewikkeld en tijdrovend proces. Maar dat gaat snel veranderen. Met de ILS Configurator kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers samen snel en eenvoudig een ILS maken voor een specifiek project. Deze ILS voldoet bovendien aan alle actuele standaarden en richtlijnen.   

Lees hier meer over de ontwikkeling van de ILS Configurator of bekijk het filmpje hieronder.