Actueel
Standaarden en richtlijnen
Werkgroepen afsprakenstelsel DSGO

Werkgroepen afsprakenstelsel DSGO

Als vervolg op de werksessies van 18 september organiseert digiGO 10 en 11 oktober drie werkgroepen* om het afsprakenstelsel DSGO verder te ontwikkelen. We bespreken nieuwe onderwerpen en verdiepen op onderwerpen die terug zijn gekomen uit de laatste publieke review.

*LET OP: deze keer zijn de werkgroepen alledrie ONLINE !

  • Ben jij een gedreven data- en informatiebeheerder en betrokken bij digitalisering en het delen van gegevens binnen jouw organisatie? Doe dan mee aan de Functionele werkgroep over de werking van het stelsel van 13:00 tot 14:30 uur.
  • Ben jij een juridisch expert met expertise over zowel bouw als data? Kom dan naar de Juridische werkgroep over contractvorming en de juridische implicaties rondom het afsprakenstelsel. Tijd: ook van 13:00 tot 14:30 uur.
  • Ben je enterprise- of solution-architect, of een ontwikkelaar of een IT-manager, en heb je expertise en wil je meedenken over API's, doe dan mee aan de Technische werkgroep, over de technische functionaliteit van het stelsel. Tijd: van 10:00 tot 11:30 uur.

Deze werkgroepen vinden online plaats. 

MAAK DIGITALE IMPACT: DENK MEE!

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de voorhoede van de DSGO-ontwikkeling. Meld je nu aan en maak een impact op de toekomst van digitalisering en gegevensuitwisseling. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

ZO MELD JE JE AAN

Aanmelden kan door te mailen naar afsprakenstelselDSGO@digigo.nu. Vermeld daarbij alsjeblieft: 

Voor- en achternaam
Namens welk bedrijf
E-mail adres
Aan wel van de 3 werkgroepen je meedoet (let op, je mag aan meer dan 1 werkgroep meedoen)

Datum

11 oktober 2023