Home Actueel Activiteiten

BIM Loket D-Day

De D-Day ontstond in 2015 als landelijk evenement van het BIM Loket, op de eerste vrijdag van oktober. De D-Day staat voor "Digitaal, Data, Delen, Durven en Doen". De afgelopen jaren werkte BIM Loket bij de organisatie van dit evenement al nauw samen met digiGO. In 2022 zijn wij gezamenlijk afzender van het evenement. 

BIM Loket D-Day afgelopen jaren online

Het thema van de BIM Loket D-Day 2020 luidde "Digitaliseren in tijden van crisis". Geheel in de geest van dit thema vond het hele evenement online plaats. Registraties van de verschillende sessies kun je hier terugkijken. De laatste BIM Loket D-Day vond online plaats, op 1 vrijdag oktober 2021. Meer informatie vind je hier.

Editie 2022 in Eindhoven

Waren de beide vorige edities noodgedwongen online; dit jaar hopen we er een bruisend fysiek evenement van te maken, op de Hightech Campus in Eindhoven. De D-Day 2022 vindt plaats in combinatie met de 2e Werkconferentie DSGO.

Programma

We werken op dit moment hard aan een sprankelend en actueel programma. Wil je op de hoogte blijven en je straks als eerste kunnen inschrijven? Meld je dan aan op Eventbrite! 

BIM Loket en digiGO D-Day

Sinds de online D-Day 2021 werken BIM Loket en digiGO steeds nauwer samen. Per 1 april dit jaar zijn we zelfs op één gezamenlijke locatie te vinden: het Bouwhuis in Zoetermeer. De D-Day 2022 is een afspiegeling van die integratie.

Werkconferentie DSGO

Het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving is het fundament onder de gezamenlijke opgave: digitalisering van de gebouwde omgeving. De tweede Werkconferentie DSGO is daarom geïntegreerd in het programma van de D-Day. 

Finale DigiDare Award 2022

Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve praktijkvoorbeelden van digitaal samenwerken. De finale van deze jaarlijkse prijs vindt plaats tijdens de D-Day. Kijk voor meer informatie op www.digidareaward.nl