Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 19 augustus 2020
Inschrijving BIM Loket D-Day 2020 geopend

Inschrijving BIM Loket D-Day 2020 geopend

De BIM Loket D-Day op vrijdag 2 oktober is een interactief, online event gericht op koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving. Naast een actueel en interessant programma biedt de D-Day ruimte voor waardevolle online ontmoetingen tussen deelnemers.  

Stel zelf uw programma samen

Bij uw deelname aan de D-Day zit u zelf aan de knoppen. Na de plenaire aftrap kunt u alle kanten op en heeft u de keus uit ruim 40 sessies. Zet uw informatie- en inspiratiebehoeften centraal. Duik de diepte in met een van de specialistische onderwerpen, of laat u informeren over de strategische thema’s in het live Studioprogramma.  

Live aanwezig, zonder reistijd

Op de BIM Loket D-Day kunt u in gesprek met alle deelnemers, zowel de sprekers als de toehoorders. Stel uw vragen, ga de discussie aan, leg nieuwe contacten in de wandelgangen. Alsof u live op de locatie bent. Maar dan zonder reistijd. 

Plenaire afsluiting met DigiDare Award 

De D-Day brengt de koplopers bij elkaar die zich inzetten voor betere digitale samenwerking in de bouw. Denkers, durvers en doeners. We sluiten het event gezamenlijk af met de spannende ontknoping van de positieve strijd om de DigiDare Award 2020.

Inschrijven

Deelname is gratis. Registratie sluit op 28 september. Ondanks het online karakter is het aantal plaatsen is niet onbeperkt. Wacht daarom niet te lang met inschrijven! 

Bekijk hier het volledige programma en schrijf u meteen in.