Home BIM Loket Over ons

Samen met ons netwerk beschikken we als BIM Loket over een schat aan expertise. Om ervoor te zorgen dat de ‘BIM sneeuwbal’ zo snel mogelijk groter wordt, en dat zoveel mogelijk organisaties hier hun voordeel mee kunnen doen, bieden we tal van mogelijkheden. U vindt ze hieronder in ons activiteitenmenu. Bekijk hoe wij u kunnen helpen of andersom, en combineer naar hartenlust!

BIM Loket Activiteitenmenu

Vergroot uw kennis

Wat verstaan wij onder BIM en waarom is BIM belangrijk? Onze Kenniskaarten maken u snel wegwijs in de wereld van digitalisering en open standaarden. Daarnaast vindt u op deze website specifieke informatie per open standaard, en kunt u meer te weten komen over het vergelijken van BIM-software.

Geef gebruikerswensen door

Heeft u als gebruiker van open standaarden wensen, met het oog op het beheer? Dan kunt u die bij de beheerorganisatie van het BIM Loket inbrengen.

Raadpleeg onze Helpdesk

Vragen over het beheer of gebruik van open standaarden of over de mogelijkheden om het gebruik van BIM aan te jagen? Neem dan gerust contact op met de BIM Loket Helpdesk. Wij beantwoorden uw vragen naar beste kunnen, of verwijzen u door.

Leer van anderen, deel ervaringen

Zoekt u praktijkvoorbeelden van het werken met BIM of digitalisering in de bouw? Dan biedt het onderdeel ‘Digitale Samenwerking’ op deze website een keur aan inspiratie. Zelf positieve ervaringen opgedaan met BIM en open standaarden? Zend uw werkwijze of project dan in, om mee te dingen naar de DigiDare Award. Dat levert uw organisatie in elk geval extra PR op, en in het mooiste geval sleept u de hoofdprijs in de wacht! 

Kom netwerken

Als BIM Loket bieden we u gedurende het gehele jaar mogelijkheden om kennis over BIM en open standaarden te halen en te brengen. Zo kunt u deelnemen aan Online FridaysDialoogtafels, de jaarlijkse BIM Loket D-Day en diverse seminars rond actuele thema’s.

Deel uw nieuws

Heeft u iets nieuwswaardigs te melden over digitalisering, BIM, of het toepassen van open standaarden? Laat het ons weten. Als BIM Loket delen we dagelijks actualiteiten, via onze website, Twitter en LinkedIn. Daarnaast versturen we circa 8 keer per jaar een e-mailnieuwsbrief.

Deel deze pagina: