Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
digiGO BIM Loket
Bibliotheek
Home digiGO BIM Loket Over ons
Waarvoor kun je bij ons terecht?

Activiteiten

Samen met ons netwerk beschikken we als digiGO BIM Loket over een schat aan expertise. Om ervoor te zorgen dat de ‘BIM sneeuwbal’ zo snel mogelijk groter wordt, en dat zoveel mogelijk organisaties hier hun voordeel mee kunnen doen, bieden we tal van mogelijkheden. Je vindt ze hieronder in ons activiteitenmenu. Bekijk hoe wij jou kunnen helpen of andersom, en combineer naar hartenlust!

Activiteitenmenu

Vergroot je kennis

Wat verstaan wij onder BIM en waarom is BIM belangrijk? Onze Kenniskaarten maken je snel wegwijs in de wereld van digitalisering en open standaarden. Daarnaast vind je op deze website specifieke informatie per open standaard, en kun je meer te weten komen over het vergelijken van BIM-software.

Geef gebruikerswensen door

Heb je als gebruiker van open standaarden wensen, met het oog op het beheer? Dan kun je die bij de beheerorganisatie van het digiGO BIM Loket inbrengen.

Leer van anderen, deel ervaringen

Zoekt je praktijkvoorbeelden van het werken met BIM of digitalisering in de bouw? Dan biedt het onderdeel ‘Digitale Samenwerking’ op deze website een keur aan inspiratie. Zelf positieve ervaringen opgedaan met BIM en open standaarden? Zend jouw werkwijze of project dan in, om mee te dingen naar de DigiDare Award. Dat levert je organisatie in elk geval extra PR op, en in het mooiste geval slepen jullie de hoofdprijs in de wacht! 

Kom netwerken

Als digiGO BIM Loket bieden we jou gedurende het gehele jaar mogelijkheden om kennis over BIM en open standaarden te halen en te brengen. Zo kun je deelnemen aan Online Fridays, de jaarlijkse D-Day en diverse seminars rond actuele thema’s.

Deel je nieuws

Heb je iets nieuwswaardigs te melden over digitalisering, BIM, of het toepassen van open standaarden? Laat het ons weten. Als digiGO BIM Loket delen we dagelijks actualiteiten, via onze website en LinkedIn. Daarnaast versturen we circa 8 keer per jaar een e-mailnieuwsbrief.