Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 14 juni 2021
Rc Panels Fabrikant van de Toekomst
Wienerberger wint categorie ‘Data voor stroomlijning van de

Rc Panels Fabrikant van de Toekomst

Rc Panels is door de vakjury met daarin onder andere BIM Loket-directeur Jacqueline Meerkerk uitgeroepen tot Fabrikant van de toekomst. Met de innovatieve Terugwingevel won Rc Panels ook in de categorie ‘Versnelling van de bouw- en renovatieopgave’. 

Overall winnaar

De jury plaatst Rc Panels ‘op eenzame hoogte’ op nummer één van alle inzendingen. "De Terugwingevel van Rc Panels levert een belangrijke bijdrage aan de versnellingsopgave voor tot renovatie”, aldus het juryrapport. Rc Panels droeg vorig jaar met een interessante inkijk in de productiekeuken bij aan de BIM Loket D-Day.

Prijs met BIM Loket-tintje

De prijs in de categorie 'Data voor stroomlijning van de bouwsector' werd persoonlijk overhandigd door Jacqueline, en is gewonnen door Wienerberger, producent van duurzaam bouw- en bestratingsmaterialen van keramiek. 

Wienerberger neemt deel aan de digiGO programmalijn DSGO, de experttafels van Hibin en de NVTB Werkgroep digitalisering. Verder participeert Wienerberger in de ETIM Commissie en is het bedrijf aanjager van het gebruik van ETIM-Standaarden op internationaal niveau.