Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
digiGO BIM Loket
Bibliotheek
Home Nieuws 16 juli 2021
Gezocht: deelnemers voor projectorganisatie ILS Configurator

Gezocht: deelnemers voor projectorganisatie ILS Configurator

Na een lange aanloop gaat nu het echte werk beginnen: de ontwikkeling van de ILS Configurator! Softwareontwikkelaars worden benaderd om hun voorstel voor realisatie in te dienen. Na de zomer verwachten wij de voorstellen binnen te hebben. De ontwikkeling zal in cocreatie plaatsvinden, en volgens de principes van Agile/Scrum.

Meld u aan voor de informatiesessie "teamselectie" op 9 september

Dat betekent dat we een beroep doen op de materiedeskundigen in het netwerk om expertise in te brengen. Het doel van deze “teamselectie” bijeenkomst is om een projectorganisatie samen te stellen, om de ontwikkeling van de ILS Configurator te kunnen begeleiden. Concreet zijn we op zoek naar mensen die inbreng willen leveren op een van drie aspecten:

Misschien ten overvloede: het gaat hier niet om betaalde functies. De ILS Configurator drijft voor een groot deel op mensen die zich inzetten voor het gemeenschappelijk belang. Zo houden we met elkaar de kosten laag.

Heeft u interesse om mee te werken in de de projectorganisatie? Meld u dan aan voor de teamselectiesessie op donderdag 9 september.