Actueel
Digitale samenwerking
Standaarden en richtlijnen
digiGO BIM Loket
Bibliotheek
Home digiGO BIM Loket Over ons

Medewerkers


Medewerkers

Het BIM Loket bureau vormt het hart van de uitvoeringsorganisatie binnen het BIM Loket netwerk. Het bureau is gevestigd in het Bouwhuis in Zoetermeer.

Pieter Van Teeffelen
Pieter is directeur van het BIM Loket. Hij beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het bestuurlijk vlak en op het gebied van digitalisering en standaarden. Daarbij is hij in staat om het gezamenlijk belang te vinden in een divers stakeholderveld. Een echte bruggenbouwer dus, en de aangewezen persoon om het BIM Loket een nieuwe fase in te leiden.
Marco Verschoor
Marco is verantwoordelijk voor de communicatie. In nauw overleg met de collega’s van het BIM Loket bureau en de programma- en productmanagers bepaalt hij welke communicatiemiddelen wanneer worden ingezet. Ook stuurt hij de opzet en invulling van corporate events als de BIM Loket D-Day aan, en communicatiekanalen als de website en de nieuwsbrief. Marco heeft ruim 15 jaar ervaring als (zelfstandig) communicatieadviseur bij diverse kennisplatforms.
Carolyne Zevenhuizen
Carolyne is onze office manager, en daarmee de spin in het digiGO en BIM Loket web. Zij runt samen met onze secretaresses het secretariaat.
info@digigo.nu
Sousan Al Taie
Sousan vormt samen met haar collega secretaresse de steunpilaar van ons bureau en het organisatorische hart van de netwerkorganisatie.
Foka Kempenaar
Foka verzorgt samen met Marco de communicatie. Zij denkt en adviseert mee op corporate niveau, en bij een aantal specifieke projecten binnen het digiGO BIM Loket netwerk. Ze is van huis uit journalist en al meer dan 25 jaar actief als bedrijfsredacteur. Ze verzorgt een groot gedeelte van de teksten, voor zowel website als de digiBUZZ, de-mailnieuwsbrief.
Emma van Rest
Emma is secretaris van het digiGO Digiteam.

Programmamanagement

Met programmamanagement geven we invulling aan het synergieprogramma van het BIM Loket. Onze programmamanagers en adviseurs werken nauw samen met het bureau.

Martijn Carlier
Martijn is Programmamanager Adoptie, Kennis en Cultuur, en verantwoordelijk voor de strategische verbinding met onze netwerkpartners. Eén van de belangrijkste programma’s waarin hij namens het BIM Loket deelneemt, is de DigiDealGO. Martijn vervult naar eigen zeggen ‘graag een spilfunctie, bij het koppelen van de markt aan grote maatschappelijke thema’s als de energietransitie, de circulaire economie en digitalisering’. Martijn kan bogen op een jarenlange ervaring als bedrijfs- en marketingstrateeg, onder andere bij de Jaarbeurs in Utrecht.
martijn.carlier@bimloket.nl
Henk Hutink
Henk Hutink is manager standaarden. Hij is verantwoordelijk voor de roadmap van de standaarden en de aansluiting op internationale ontwikkelingen. Vanuit het BIM Loket zorgt hij binnen het DSGO-programma voor een goede afstemming tussen het programma en de Roadmap Standaarden. Henk heeft veel ervaring op het gebied van standaardisatie, in verschillende sectoren. Digitalisering van bedrijfsprocessen vormt een rode draad in zijn loopbaan, daarbij hield Henk zich al bezig met gegevensuitwisseling in de hele keten en de vereiste standaardisatie om gegevensuitwisseling mogelijk te maken.
henk.hutink@bimloket.nl

Programmacommissie

Alexander Worp
Vertegenwoordiger BuildingSMART Nederland.
Ronald Zandbergen
Voorzitter beheercommissie VISI
Niels Reyngoud
Voorzitter beheercommissie COINS
Erik van ’t Hof
Voorzitter beheercommissie NL/SfB
Jeffrey Truijens
Voorzitter beheercommissie BIM basis ILS
Friso Penninga
Vertegenwoordiger Geonovum
Luuk d`Hooghe
Vertegenwoordiger Stichting Ketenstandaard Bouw en Techniek
Timothy Lievendag
Namens ILS O&E
Mark Wieringa
Vertegenwoordiger NLRS standaard
Jaap Bakker
Namens CB-NL
Aydemir Çetin
Voorzitter beheercommissie NLCS
Tommy Boom
Voorzitter Nederlandse Expertcommissie ISO19650