Home Actueel BIM Loket D-Day 2021

BIM Loket D-Day 2021

De BIM Loket D-Day vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 oktober. Geheel online, met een talkshow in de ochtend en vier rondes van parallelsessies rond actuele thema’s in de middag. En natuurlijk de finale van de DigiDare Award 2021! Het thema van de dag luidt : “Urgentie en actie! - Digitalisering bij de transformatie van de gebouwde omgeving." De BIM Loket D-Day 2021 is een initiatief van het BIM Loket, ondersteund door digiGO. Gastorganisatie is dit jaar de Provincie Gelderland.

Thema

Klimaatadaptatie, stikstofproblematiek, energietransitie, woningbouwopgave – deze en andere grote maatschappelijke opgaven grijpen direct in op onze leefomgeving. De gebouwde omgeving zal een snelle transformatie door moeten maken om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Dat heeft alleen kans van slagen als ketenpartners elkaar én hun klant, de gebruiker van de gebouwde omgeving, goed verstaan. Het kan niet zonder digitalisering van de integrale bouwketen. De urgentie tot verregaande digitalisering voelen we allemaal. Maar hoe vertaal je dit nu in de praktijk? 

Programma

Vanaf 9:15 uur woont u de online talkshow bij, die vanuit de studio in het Huis der Provincie in Arnhem wordt verzorgd. Rond 12:00 uur begint de finale van de DigiDare Award (met dit jaar maar liefst 22 inzendingen!). Laat uw stem horen en kies uit de drie finalisten uw favoriet!

's Middags stelt u uw eigen programma samen, uit een breed aanbod van sessies, gegroepeerd in thema's als Cultuur & Organisatie, Initiatief en ontwerp, Assetmanagement, BIM volwassenheid en Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.

Inschrijven

Deelname is gratis. Ondanks het online karakter is het aantal plaatsen niet onbeperkt. Wacht daarom niet te lang met inschrijven! 

Klik hier om te registreren.

De BIM Loket D-Day 2021 wordt inhoudelijk ondersteund en aanbevolen door de Programma Adviesraad D-Day 2021.

Zie ook

Deel deze pagina: