Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 12 augustus 2021
Al bijna 20 inzendingen voor de DigiDare Award!

Al bijna 20 inzendingen voor de DigiDare Award!

De belangstelling voor de DigiDare Award is groot dit jaar. Op de website zijn al negentien pakkende pitches te bewonderen. En we verwachten er nog een paar. Natuurlijk kan er altijd meer bij. Daarom is de inschrijftermijn verplaatst naar 1 september.

Bekijk alle inzendingen op www.digidareaward.nl/pitches.

Geïnspireerd geraakt? Inzenden kan nog tot en met 1 september!

DigiDare Award

Praten over digitalisering doen we al heel lang. Om de vaart erin te brengen, moeten we meer ervaringen uitwisselen. Precies daarom is de DigiDare Award in het leven geroepen: de jaarlijkse prijs voor goede voorbeelden van digitale samenwerking in de bouw. Want digitalisering draait om techniek, maar vooral om mensen die met nieuwe technieken aan de slag moeten.

Zet uw goede voorbeeld in de spotlights!

Heeft u samen met uw team het afgelopen jaar stappen gezet in digitale samenwerking, en bent u daar trots op? Laat het zien! Toon anderen uw voorbeeld van digitale samenwerking in bouw, vastgoed, infra of ruimtelijke omgeving. Pak een smartphone of videocamera, film een korte pitch en ding mee naar de DigiDare Award 2021. Stuur uw pitch uiterlijk op 1 september 2021 in. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-Day, op 1 oktober.

www.digidareaward.nl