Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 20 augustus 2019
DigiDare Award 2019: digitale samenwerking is een kwestie van cultuur
Inschrijving sluit 16 september

DigiDare Award 2019: digitale samenwerking is een kwestie van cultuur

BIM Loket en Duurzaam Gebouwd lanceren de DigiDare Award. Een prijs voor personen of partijen die een cultuur van digitale samenwerking bevorderen. Met de DigiDare Award willen we de goede voorbeelden in de schijnwerpers zetten.

Digitale samenwerking in de bouw is een kwestie van cultuur. Van lef! Voor de noodzakelijke versnelling en vernieuwing van de sector is een impuls nodig. Technisch kan er heel veel, maar het vergt een cultuurverandering om de mogelijkheden ook te adopteren. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat is het idee achter de DigiDare Award. Met de DigiDare Award bieden we een podium aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag. Laat zien hoe jij het hebt aangepakt, en wat het effect was. En laat anderen er hun voordeel mee doen. Zet de toon voor de nieuwe cultuur!

Doe mee!

Pitch je inzending in een filmpje van maximaal 2 minuten. Je vindt alle relevante informatie over deelname op de website: www.digidareaward.nl.

De DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket en Duurzaam Gebouwd, en wordt ondersteund door DigiDealGO. De prijs wordt uitgereikt tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober 2019.