Actueel
Standaarden en richtlijnen
Home Nieuws 27 februari 2023
Kijk nu de NLCS Gebruikersdag terug!

Kijk nu de NLCS Gebruikersdag terug!

Meer dan 215 gebruikers van de NLCS-standaard, namen 14 februari deel aan de NLCS gebruikersdag. Aydemir Çetin (voorzitter van de beheercommissie): 'We kijken terug op een middag vol interessante bijdragen rondom de NLCS. Daarbij gaat onze speciale dank uit naar de sprekers die in de studio te gast waren óf als host een break-out room hebben geleid.'

Plenaire terugblik en blik op organisatiebeheer

NLCS is dé standaard waarmee je informatie uitwisselt bij objectgeoriënteerd werken. De gebruikersmiddag startte met een plenaire terugblik én vooruitblik op de status en mogelijkheden van de standaard NLCS. Vervolgens zoomden Mark Berntssen (Informatiemanager TBO Provincie Utrecht) en Robbert Ephraim (Productowner, Mijn Aansluiting) dieper in op het thema Organisatiebeheer. En tot slot gaven Thomas Mollema, Informatiespecialist IMBOR, UNAFACT en Rik, Modelleur IMBOR een inkijk in IMBOR.

Breakouts met leveranciers

De digitale breakout rooms werden vervolgens verzorgd door verschillende softwareleveranciers, met interessante pitches. Alle opnames zijn nu terug te kijken via de NLCS-website.